Ariana Art Cafe

restaurant-qr

  • املت میت بال ( تخم مرغ + پوره گوجه فرنگی + گوشت چرخ کرده )

“۴۶۰ ت”


  • اسکرمبلد اگ با بیکن ( تخم مرغ + خامه + بیکن  )

“۴۸۳ ت”


  • سانی سایدآپ با سوسیس ( تخم مرغ + سوسیس دست ساز  )

“۴۳۸ ت”


  • کلد پلیت ( کره + خامه + عسل + مربا + پنیر  )

“۴۳۸ ت”


  • املت اسفناج (تخم مرغ + پیاز + اسفناج + قارچ + پنیر )

“۴۴۸ ت”


  • صبحانه انگلیسی ( قارچ + لوبیا + بیکن + سوسیس + تخم مرغ + گوجه )

“۴۷۱ ت”


  • تُست آووکادو ، بوقلمون و تخم مرغ

“۵۱۷ ت”


  • اگ بندیک

“۵۵۲ ت”


  • کروسان بوقلمون

“۳۵۶ ت”


  • بشقاب سوسیس ( پوره سیب زمینی + سوسیس دست ساز + قارچ + لوبیا + سس گریوی  )

“۳۷۹ ت”


به همراه هر بشقاب صبحانه، یک فنجان چای  سرو می گردد.

  • سالاد لیتل جم با درسینگ سزار ( لیتل جم + فیله مرغ گریل شده + پارمزان + گوجه خشک + درسینگ سزار )

“۴۳۵ ت”


  • سالاد روکولا  (اسفناج + لیتل جم + کاهو فرانسوی +روکولا + میوه ی فصل + پنیر کبابی )

“۳۵۰ ت”


  • سالاد گرین ( اسفناج + مخلوط کاهو ها + میوه ی فصل + بلوچیز )

“۳۲۰ ت”


  • سالاد آووکادو کینوآ ( آووکادو + کینوآ مزه دار شده + دیپ پنیر  ) 

“۴۳۰ ت”


  • سیب زمینی

“۲۱۰ ت”


  • سیب زمینی استانبولی (تند) (ناموجود)

“۱۹۰ ت”


  • اسپرینگ رول

“۳۹۰ ت”


  • بشقاب سوسیس ( پوره سیب زمینی + سوسیس دست ساز + قارچ + لوبیا + سس گریوی  )

“۳۷۹ ت”


  • لگوم کینوآ (لیتل جم + میکس سبزیجات + کیوآ + فندق کاراملی + پیکل پیاز + میکرو گرین + سس تمر هندی + پنیر ) 

“۳۶۵ ت”


  • کُرِییَن وینگز

“۴۸۰ ت”


  • پنیر سوخاری

“۴۸۰ ت”


  • سوپ قارچ

“۳۵۶ ت”


  • کروسان بوقلمون

“۴۱۰ ت”


  • سوپ بروکلی

“۳۲۰ ت”


  • کریسپی کرن با دیپ هالوپینو

“۱۸۵ ت”


  • ساندویچ بیف باربیکیو ( نان چاباتا + فیله گوساله + بلو چیز + میکس سبزیجات + قارچ + پیاز کاراملی + ساید )

“۶۵۰ ت”


  • ساندویچ مرغ و پستو ( نان چاباتا + فیله مرغ گریل شده +  ریحان + سس پستو + کرم خردل + ساید )

“۵۱۰ ت”


  • ساندویچ وجی (سبزیجات رست شده(بادمجان + کدو) + پیاز کاراملی قرمز + گوجه مرینت + روکولا + پنیر)

“۳۸۰ ت”


  • ساندویچ وگن (نان چاپاتا + بادمجان کبابی + گوجه خشک + پوره سیر + سس گوجه طبیعی + سبرزیجات  خرد شده + ساید )

“۳۵۶ ت”


  • ساندویچ مرغ سوخاری ( نان چاباتا + سینه مرغ سوخاری مزه دار شده + سس آلو جنگلی + پیاز + خیارشور + گوجه خشک مزه دار شده + کلم سفید و سس پستو )

“۵۴۰ ت”


  • ساندویچ بیکن (نان چاباتا + بیکین گریل شده + گوجه خشک + پارمزان + سبزیجات خردشده+ساید )

“۵۲۰ ت”


  • برگر ۳۰۰ گرمی / ۱۵۰ گرمی ( گوشت گوساله + پنیر گودا + پیاز کاراملی + گوجه +خیارشور + ساید )

“۵۴۰-۷۱۰ ت”


  • پاستا بلادی مری ( لینگویینی + سس گوجه تند طبیعی + سیر + کرفس + پنیر  کممبر )

“۴۲۰ ت”


  • پاستا کرم اسفناج و بلوچیز ( لینگویینی + پوره اسفناج + پنیر بلوچیز +فبله مرغ + قارچ + روغن سیر ) 

“۵۲۰ ت”


  • پاستا بیف باربیکیو ( لینگویینی + فیله گوساله + قارچ +  سس باربیکیو + پنیر پارمیزان + پنیر کممبر + روغن سیر ) 

“۶۸۰ ت”


  • پاستا الی اولیو ( لینگویینی + پوره سیر + فلفل چیلی + جعفری + روغن  زیتون بکر ) 

“۳۶۰ ت”


  • استیک مرغ ( پوره + سبزیجات ) 

“۶۴۰ ت”


  • لازانیا

“۴۷۱ ت”


  • شنیتسل سینگل ( سبزیجات + فرنچ فرایز ) 

“۵۱۷ ت”


  • شنیتسل دبل ( سبزیجات + فرنچ فرایز )

“۷۵۰ ت”


  • استیک گوشت

“۸۹۷ ت”


  • تُست آووکادو و بوقلمون 

“۴۳۸ ت”


  • کرمی استیک مرغ (سینه مرغ بردینگ شده + پوره سیب زمینی + ساید سبزیجات( بروکلی + کدو سبز + کدو حلوایی + پیاز قرمز کاراملی ) + سس کرمی با رایحه جوز هندی )

“۶۱۰ ت”


  • تورتیلی مرغ و اسفناج

“۴۸۵ ت”


  • مارگریتا ( سس مارینارا به همراه پنیر موزرلا تازه ریحان و روغن زیتون فرابکر )

“۳۴۵ ت”


  • مارگریتا پستو ( سس مارینارا به همراه پنیر موزرلا تازه و سس پستو روغن زیتون فرابکر )

“۴۱۴ ت”


  • چهار پنیر فندق (سس خامه مخلوط پنیر موزارلا چدار +  به همراه پنیر ریکوتا دست ساز   فندوق کاراملایز شده   کارامل نمکی)

“۴۵۰ ت”


  • اسفناج (سس رزه به همراه اسفناج مزه دار شده پنیر موزرلا   بلوچیز‌  +  ریکوتا )

“۳۸۰ ت”


  • ملانزانا ( سس رزه +  بادمجان رست شده به همراه فلفل دلمه ای رست شده و پنیر موزرلا ،پنیر تخمیری )

“۴۲۰ ت”


  • بیکن (سس مارینارا به همراه پنیر موزرلا  + بیکن و بروکلی مزه دار شده و روکولا گوجه خشک )

“۴۸۰ ت”


  • بوقلمون ( سس خامه +  مخلوط پنیر موزرلا و‌ چدار بوقلمون فراوری‌ شده به همراه‌ روکولا گوجه خشک و‌ زیتون )

“۴۶۰ ت”


  • سیر استیک ( سس سیر پنیر موزرلا فیله گوساله قارچ دکمه ای)

“۵۹۸ ت”


  • پپرونی 🌶 ( سس مارینارا پنیر موزرلا  +  پپرونی +  هالوپینو)

“۴۴۰ ت”


  • پیتزا قارچ اویستر (صدفی) (سس خامه +  قارچ صدفی + پنیر موزارلا مخلوط پنیر چداروبلوچیز)

“۴۸۳ ت”


  • گوشت و بادمجان (سس بادمجان دودی + پنیر موزارلا + گوشت چرخ کرده + بادمجان دودی + زیتون سیاه + پیکل پیاز )

“۴۷۱ ت”


  • پسته بوقلمون (پسته + پنیرموزارلا + بوقلمون + سس پستو ) 

“۵۱۷ ت”


  • چیکن پستو  

“۴۵۰ ت”


  • تاکو مرغ ( نان تاکو + کاهو رسمی + فیله مرغ + سس گردو +خامه ترش )

“۱۷۵ ت”


  • تاکو گوشت ( نان تاکو + کاهو رسمی + گوشت گوساله  + سس آووکادو +ترشی خردل + خامه ترش )

“۳۳۰ ت”


  • تاکو زبان ( نان تاکو + کاهو رسمی + زبان  + سس آووکادو +پیاز داغ + خامه ترش )

“۳۳۰ ت”


  • تاکو میکس

“۵۰۰ ت”


قیمت اعلام شده برای ۱ عدد تاکو میباشد

سفارش تاکو فقط بالای ۲ عدد سرو میشود

  • برانی با بستنی

“۲۹۰ ت”


  • وافل کلاسیک (نا موجود )

“۱۹۰ ت”


  • کیک (از ما بپرسید)
ساعت کاری مجموعه از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۰۰:۰۰ میباشد و آخرین سفارش ساعت ۲۳:۰۰ گرفته میشود. | Hours of work : From 09:00 to 00:00 and Last Order 23:00| زمان استفاده از هر میز ۲ ساعت میباشد| The Time Limit for Tables is 2 Hours
+ +