Ariana Art Cafe

Elementor #1943

coffee
نوشیدنی های گرم با قهوه
ice coffee
نوشیدنی های سرد با قهوه
hot drink
نوشیدنی های گرم بدون قهوه
herbaltea2
چای و دمنوش
ariana herbaltea2
آریانا هربال تی
ice drink2
نوشیدنی های سرد
ساعت کاری مجموعه از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۰۰:۰۰ میباشد و آخرین سفارش ساعت ۲۳:۰۰ گرفته میشود. | Hours of work : From 09:00 to 00:00 and Last Order 23:00| زمان استفاده از هر میز ۲ ساعت میباشد| The Time Limit for Tables is 2 Hours
+ +

اسپرسو سینگل – دبل 

“۸۳-۱۱۰ ت”


لاته (اسپرسو دبل + ۲۴۰ سی سی شیر)

“۱۴۰ ت”


آمریکانو 

“۱۱۰ ت”


کاپوچینو ( اسپرسو دبل + ۱۸۰ سی سی شیر)

۱۲۰ ت”


موکا ( اسپرسو دبل + ۱۸۰ سی سی شیر + شکلات )

“۱۵۰ ت”


کارامل/ وانیل ماکیاتو (اسپرسو دبل + ۱۸۰ سی سی شیر + کارامل یا وانیل)

“۱۶۰ ت”


فرنچ پرس+شات شیر

“۱۰۸ ت”


لته پامکین (اسپرسو  + شیر + سیروپ پامپکین + دارچین(اختیاری) )

“۱۵۰ ت”


کاپوچینو و لاته با دمای استاندارد ۶۰ تا ۷۰ درجه سرو میشود،در صورت تمایل به قهوه داغ تر اعلام فرمایید

آیس آمریکانو ( اسپرسو + آب سرد + یخ )

“۱۱۰ ت”


آیس لته ( اسپرسو + شیر سرد + یخ )

“۱۴۰ ت”


آیس موکا ( اسپرسو + شیر سرد + شکلات یخ )

“۱۵۰ ت”


آیس کارامل / وانیل ماکیاتو ( اسپرسو + شیر سرد + کارامل یا وانیل + یخ )

“۱۶۰ ت”


آفوگاتو ( ۱ اسکوپ بستنی + اسپرسو )

“۱۲۶ ت”


هات چاکلت

“۱۶۵ ت”


وایت چاکلت

“۱۶۵ت”


چای ماسالا

“۱۱۰ ت”


شیر ثعلب

“۱۴۵ ت”


گلدن میلک (زرد چوبه + زنجبیل + هل + فلفل سیاه + عسل + زعفران +شیر)

“۱۴۵ ت”


هیزلنات (هات چاکلت + وایت چاکلت + فندق + شکلات + خامه )

“۱۷۵ ت”


چای سیاه

“۷۵ ت”


چای سبز

“۹۰ ت”


دمنوش گل گاوزبان ( گل گاوزبان + سنبل الطیب + لیمو عمانی )

“۹۰ ت”


دمنوش سرخ ( چای سرخ + حلقه پرتقال + به لیمو + عسل )

“۹۰ ت”


دمنوش سیب ( چای سبز + سیب + چوب دارچین )

“۸۲ ت”


 دمنوش جینجرمینت ( نعنا + زنجبیل + لیمو + چوب دارچین )

“۹۵ ت”


بهارنارنج/Citrus (بهارنارنج + گل گاوزبان + گل محمدی + نعنا )

“۱۱۵ ت”


اسطوخودس/Lavender ( اسطوخودس + بهارنارنج + دارچین + لیمو + گل گاوزبان )

“۱۳۵ ت”


بادیان / Aniseed ( بادیان + زنجبیل + میخک + دارچین + هل + نعنا )

“۱۴۰ ت”


آویشن / Thyme ( رزماری + آویشن + لیمو )

“۱۰۰ ت”


گل گاوزبان / Oxtongue ( گل گاوزبان + چای سبز + لیمو )

“۱۱۰ ت”


سنبل الطیب / Valerian ( گل گاوزبان + به لیمو + سنبل الطیب + لیموعمانی )

“۱۱۵ ت”


نعنا عسل / Honey Mint ( آویشن + نعنا + لیمو + عسل + دارچین )

“۱۱۰ ت”


سوئیت سان ست ( آب پرتقال طبیعی + سس بلک بری )

“۱۴۵ ت”


موهتو ( لیمو + نعناع + رام + سودا ) 

“۱۳۸ ت”


بریتو (توت فرنگی + سیروپ شاهتوت + نعنا + سودا + لیمو ) 

“۱۴۵ ت”


آریانا سیگنیچر (آب آلوئه ورا + آب لیمو +سیروپ کوکونات + سوییت اند ساور ) 

“۱۳۵ ت”


تراپیکال منگو کافی ( اسپرسو + آب انبه + شیر نارگیل )

“۱۴۳ ت”


شیک سورپیستاچیو ( بستنی وانیلی + لیمو + هل +شکلات + شیر نارگیل )

“۱۵۶ ت”


شیک موریس ( بستنی وانیلی +موز + زنجبیل + شکلات ) 

“۱۴۵ ت”


شیک بادام زمینی ( زعفران + کره بادام زمینی )

“۱۵۵ ت”


شیک الترا چاکلت ( بستنی تریپل چاکلت + شکلات کرمی + شیرفندق(غیرلبنی)  )

“۱۶۲ ت”


آبمیوه طبیعی فصل

“۱۱۰ ت”


آبجو

“۱۱۰ ت”


سردنوش بهارنارنج خاکشیر 

۱۱۵ ت


سردنوش زعفران تخم شربتی 

“۱۱۵ ت”


موکتل گرین دریم ( خیار + سیروپ نارگیل + سیروپ آمارتو + لیمو ) 

“۱۵۰ ت”


موکتل پشن مارگریتا ( لیمو + سیروپ آگاوه + سیروپ پشن فروت + سوییت اند ساور + تریپل سک )

“۱۵۰ ت”


اسموتی بلادی منگو  

“۱۵۵ ت”


درانک چری 

“۱۴۰ ت”


پاور برینگز 

“۱۵۴ ت”


گرین کوک ( سیروپ نارگیل ، آب انبه ، سیروپ کاراسائو ) 

“۱۶۷ ت”


رین بو ( سیروپ گرانادین ، آب پرتقال ،کاراسائو )

“۱۶۷ ت”