Ariana Art Cafe

cafe-qr

  • اسپرسو سینگل – دبل 

“۸۳-۱۱۰ ت”


  • لاته (اسپرسو دبل + ۲۴۰ سی سی شیر)

“۱۴۰ ت”


  • آمریکانو 

“۱۱۰ ت”


  • کاپوچینو ( اسپرسو دبل + ۱۸۰ سی سی شیر)

۱۲۰ ت”


  • موکا ( اسپرسو دبل + ۱۸۰ سی سی شیر + شکلات )

“۱۵۰ ت”


  • کارامل/ وانیل ماکیاتو (اسپرسو دبل + ۱۸۰ سی سی شیر + کارامل یا وانیل)

“۱۶۰ ت”


  • فرنچ پرس+شات شیر

“۱۴۵ ت”


 

کاپوچینو و لاته با دمای استاندارد ۶۰ تا ۷۰ درجه سرو میشود،در صورت تمایل به قهوه داغ تر اعلام فرمایید

  • آیس آمریکانو ( اسپرسو + آب سرد + یخ )

“۱۱۰ ت”


  • آیس لته ( اسپرسو + شیر سرد + یخ )

“۱۴۰ ت”


  • آیس موکا ( اسپرسو + شیر سرد + شکلات یخ )

“۱۵۰ ت”


  • آیس کارامل / وانیل ماکیاتو ( اسپرسو + شیر سرد + کارامل یا وانیل + یخ )

“۱۶۰ ت”


  • آفوگاتو ( ۱ اسکوپ بستنی + اسپرسو )

“۱۲۶ ت”


  • هات چاکلت

“۱۶۵ ت”


  • وایت چاکلت

“۱۶۵ت”


  • چای ماسالا

“۱۶۵ ت”


  • شیر ثعلب

“۱۴۵ ت”


  • گلدن میلک (زرد چوبه + زنجبیل + هل + فلفل سیاه + عسل + زعفران +شیر)

“۱۴۵ ت”


  • هیزلنات (هات چاکلت + وایت چاکلت + فندق + شکلات + خامه )

“۱۷۵ ت”


  • چای سیاه

“۷۵ ت”


  • چای سبز

“۹۰ ت”


  • دمنوش گل گاوزبان ( گل گاوزبان + سنبل الطیب + لیمو عمانی )

“۹۰ ت”


  • دمنوش سرخ ( چای سرخ + حلقه پرتقال + به لیمو + عسل )

“۹۰ ت”


  • دمنوش سیب ( چای سبز + سیب + چوب دارچین )

“۸۲ ت”


  •  دمنوش جینجرمینت ( نعنا + زنجبیل + لیمو + چوب دارچین )

“۱۰۵ ت”


  • بهارنارنج/Citrus (بهارنارنج + گل گاوزبان + گل محمدی + نعنا )

“۱۱۵ ت”


  • اسطوخودس/Lavender ( اسطوخودس + بهارنارنج + دارچین + لیمو + گل گاوزبان )

“۱۳۵ ت”


  • بادیان / Aniseed ( بادیان + زنجبیل + میخک + دارچین + هل + نعنا )

“۱۴۰ ت”


  • آویشن / Thyme ( رزماری + آویشن + لیمو )

“۱۰۰ ت”


  • گل گاوزبان / Oxtongue ( گل گاوزبان + چای سبز + لیمو )

“۱۱۰ ت”


  • سنبل الطیب / Valerian ( گل گاوزبان + به لیمو + سنبل الطیب + لیموعمانی )

“۱۱۵ ت”


  • نعنا عسل / Honey Mint ( آویشن + نعنا + لیمو + عسل + دارچین )

“۱۱۰ ت”


  • سوئیت سان ست ( آب پرتقال طبیعی + سس بلک بری ) 

“۱۴۵ ت”


  • موهتو ( لیمو + نعناع + رام + سودا ) 

“۱۳۸ ت”


  • بریتو(توت فرنگی + سیروپ شاهتوت + نعنا + سودا + لیمو )

“۱۴۵ ت”


  • آریانا سیگنیچر (آب آلوئه ورا + آب لیمو +سیروپ کوکونات + سوییت اند ساور ) 

“۱۳۵ ت”


  • تراپیکال منگو کافی ( اسپرسو + آب انبه + شیر نارگیل ) (ناموجود)

“۱۴۳ ت”


  • شیک سورپیستاچیو ( بستنی وانیلی + لیمو + هل +شکلات + شیر نارگیل ) 

“۱۵۶ ت”


  • شیک موریس ( بستنی وانیلی +موز + زنجبیل + شکلات )

“۱۴۵ ت”


  • شیک بادام زمینی ( زعفران + کره بادام زمینی )

“۱۵۵ ت”


  • شیک الترا چاکلت ( بستنی تریپل چاکلت + شکلات کرمی + شیرفندق(غیرلبنی)  )

“۱۶۲ ت”


  • آبمیوه طبیعی فصل

“۱۱۰ ت”


  • آبجو

“۱۱۰ ت”


  • سردنوش بهارنارنج خاکشیر 

۱۱۵ ت


  • سردنوش زعفران تخم شربتی 

۱۱۵ ت”


  • موکتل گرین دریم ( خیار + سیروپ نارگیل + سیروپ آمارتو + لیمو ) 

“۱۵۰ ت”


  • موکتل پشن مارگریتا ( لیمو + سیروپ آگاوه + سیروپ پشن فروت + سوییت اند ساور + تریپل سک ) 

“۱۵۰ ت”


  • اسموتی بلادی منگو

“۱۵۵ ت”


  • درانک چری 

“۱۴۰ ت”


  • پاور برینگز 

“۱۵۴ ت”


  • گرین کوک ( سیروپ نارگیل ، آب انبه ، سیروپ کاراسائو ) 

“۱۶۷ ت”


  • رین بو ( سیروپ گرانادین ، آب پرتقال ،کاراسائو

“۱۶۷ ت”


  • جینجر لایم

“۱۵۸ ت”


 

  • هات پودینگ فندق

“۱۶۵ ت”


  • هات پودینگ نوتلا

“۱۶۵ ت”


  • هات پودینگ سیب و دارچین

“۱۶۵ ت”


  • هات پودینگ بادام زمینی و کارامل نمکی 

“۱۶۵ ت”


 

ساعت کاری مجموعه از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۰۰:۰۰ میباشد و آخرین سفارش ساعت ۲۳:۰۰ گرفته میشود. | Hours of work : From 09:00 to 00:00 and Last Order 23:00| زمان استفاده از هر میز ۲ ساعت میباشد| The Time Limit for Tables is 2 Hours
+ +